Branche

Zorg en  Welzijn

Een ergonomische werkplek is belangrijk in iedere werkomgeving, zo ook in de zorg. Er zijn natuurlijk bijvoorbeeld al een tillift, glijzeil of een bed dat in hoogte te verstellen is. Dit draagt allemaal bij aan het verbeteren van de ergonomie in het werk. Nu blijft het altijd zo, dat op het moment van grote drukte, niet zo nauw gekeken wordt naar de werkhoudingen; dan moet er gewoon gehandeld worden.

Er zijn echter onbewust meerdere dingen die niet bijdragen de ergonomie op de werkplek. Dan doelen wij op lekke, kapotte of zachte banden. Een patiënt in de rolstoel voortduwen terwijl de banden lek zijn is vele malen zwaarder dan met een band op de juiste spanning.

Wanneer de banden van een rolstoel zijn gevuld met de biologisch afbreekbare vulling van Green Fill rolt de rolstoel vele malen makkelijker en is het dus veel beter voor de houding van de zorgmedewerkers. Er is daarnaast ook geen omkijken meer naar de banden. (doordat de banden op de juiste spanning blijven slijten ze een stuk minder, zonder dat het comfort vermindert.)

 

Nu is hierboven een voorbeeld beschreven van een rolstoel, maar de bandenvulling van Green Fill kan in een groot scala aan toepassing gebruikt worden. Denk dan aan; scootmobielen, grotere koffiekarren, steekwagens en nog vele andere.

 

Kortom; banden vullen met Green Fill voorkomt uitval. Uitval van personeel, materiaal etc. Je hebt hiermee zekerheid van inzet, het is kosten besparend en je hebt geen geregel of zorgen.

Green Fill verzorgt het hele traject, van de band ophalen tot het weer afleveren.

Toon meer

ZORG

Vraag vrijblijvens een offerte aan.

Ben je benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan! Een van ons neemt dan contact met je op en voorziet je van een totaal beeld van ons kennen en kunnen.

Welkom!
Bij greenfill!

Wij vullen alle luchtbanden met een milieuvriendelijke bandenvulling. Dit is een twee componenten vulling die na het samenvoegen en vullen uithard. Zo kunnen de banden niet meer lek raken en blijven ze ook over langere tijd op spanning.

kies een van onze categorieën om meer te lezen over deze sector!