Over

Industrie Green-fill

Kruiwagens, steekwagens, karren, machines etc. etc.

Alles staat tegenwoordig op wielen, het is makkelijk te verplaatsen en het scheelt een heleboel gesjouw. Maar die wielen / banden blijft een probleem, je verplaatst de kar maar één keer in de zoveel tijd, dus die banden zijn weer zacht. Die kruiwagen gebruik je wel veel maar na twee dagen is die band ook zacht. Een steekwagentje, heel handig, maar het schiet voor geen meter op als de banden zacht zijn. De uitdaging met banden blijft; hoe houdt je ze op spanning? En voorkom je dat ze lek raken?

 

Met Green Fill bieden wij hier een oplossing voor. Wij vullen luchtbanden met een milieuvriendelijke bandenvulling. Dit is een twee componenten vulling die na het samenvoegen en vullen uithard. Zo kunnen de banden niet meer lek raken en blijven ze op spanning.

De kracht van deze vulling in combinatie met een luchtband is dat het wél het comfort houd van een luchtband. Het wordt dus geen ‘stuiterband’ waardoor er niks meer in de kruiwagen blijft liggen bij een hobbeltje. Een win – win situatie dus!

 

Verdere voordelen van het vullen is dat de rolweerstand van de toepassing een stuk lager wordt, dit wil zeggen dat het minder kracht kost om bijv. de kar in beweging te krijgen. Het draagvermogen blijft gelijk, je kunt gewoon het draagvermogen van de band aanhouden als een goede indicatie.

 

Oké, het mag dan misschien wat extra geld kosten om de banden bij ons te laten vullen. Maar dit weegt niet op tegen het gemak dat het met zich meebrengt én de levensduur van de band die een stuk langer wordt. Door de verlengde levensduur worden dus ook je kosten over een langere tijd verspreid wat op het eind dus geld oplevert. Kortom, je materiaal is altijd beschikbaar en klaar voor inzet op ieder moment.

Toon

Industrie & bouw

OUR SERVICE WILL KEEP YOU MOVING

Welkom!
Bij greenfill!

Wij vullen alle luchtbanden met een milieuvriendelijke bandenvulling. Dit is een twee componenten vulling die na het samenvoegen en vullen uithard. Zo kunnen de banden niet meer lek raken en blijven ze ook over langere tijd op spanning.

kies een van onze categorieën om meer te lezen over deze sector!