OUR SERVICE
WILL KEEP YOU MOVING

Bandenvulling van Green-Fill.

Het hele verhaal van hoe de vulling in elkaar zit is natuurlijk leuk, maar wat betekent het? Om dat duidelijk te maken hebben we een overzicht opgesteld met de karakteristieken van de vulling. De vulling van Green-Fill is:

Praktisch gezien onderhoudsvrij wat betreft de banden

Als klant hoef je nooit meer om te kijken naar het onderhoud van de banden. Green Fill zorgt ervoor dat je zorgeloos door de werkdag heen komt zonder het ongemak van zachte of lekke banden!

De band hardt uit wat volledige bescherming biedt tegen glas, splinters, spijkers etc.

Met een gerust hart over straat of door het magazijn! De banden zullen niet lek gaan of aangetast worden door bijvoorbeeld spijkers of glas.

Niet giftig of milieuverontreinigend

De bandenvulling is niet giftig en ook niet milieuverontreinigend. Zodra de twee componenten nog los zijn kan bij contact en continue inhalering van het tweede component irritatie voorkomen. Maar zodra de klant de banden binnenkrijgt is daar geen enkele kans meer op.

Bestaat voornamelijk uit duurzame en hergebruikte grondstoffen

De bandenvulling die wij gebruiken is een twee componenten vulling. Het ene component is een vloeistof op waterbasis, het andere component bevat een isocyanaat dat de verbinding veroorzaakt zodra de twee vloeistoffen samengevoegd worden.

Niet vlambaar

De duurzame bandenvulling van Green Fill is niet vlambaar! Dit zorgt ervoor dat de banden niet snel moeten worden vervangen bij heftige gebeurtenissen op de werkvloer. Wat automatisch zorgt voor meer efficiëntie.

Lagere rolweerstand, wat simpelweg minder slijtage aan de band betekent.

Slijtage aan banden is eigenlijk in iedere situatie maar minimaal. Het is vaak de lage druk in de band die het loopvlak of de wangen beschadigen. Door de bandenvulling blijft de band op de juiste druk. Hierdoor worden de banden precies gebruikt zoals die gebruikt moeten worden, wat betekent dat de banden een stuk langer meegaan.

Het Team.

Het team van Green-Fill

Mochten er na het lezen van deze pagina nog vragen zijn dan kan je altijd contact met ons opnemen, wij lichten graag het een en ander toe.

De vulling van Green Fill is een twee componenten vulling, component A en B worden samengevoegd in het vulstation en in de band geïnjecteerd. Door de twee componenten samen te voegen ontstaat er een polyurethaan, component A is op waterbasis en component B is een soort hars. De exacte inhoud zullen we jullie hier besparen.

Milieuvriendelijk
100%
Levensduur
85%
Rolweerstand
75%

Veelgestelde vragen

1. Helpen jullie particulieren klanten?

Zowel particulieren als zakelijke klanten kunnen bij ons terecht. Daarbij maakt het niet uit welke hoeveelheden je hebt, iedereen met een band mag bij ons aankloppen.

Dit kan zeker, wij zijn aanwezig op de standaard kantooruren. Wil je daarbuiten langskomen? Dat kan, laat dat dan even weten.

Zeker, door de grote hoeveelheden banden die we vullen op dit moment kunnen we iedere dag de spoedklussen meenemen. Wel moet er natuurlijk op gelet worden dat de banden minimaal een dag moeten uitharden voordat ze maximaal belast worden.

Heb je nog andere vragen voor ons? Laat het dan even weten, onze gegevens vindt je op de contactpagina.

Welkom!
Bij greenfill!

Wij vullen alle luchtbanden met een milieuvriendelijke bandenvulling. Dit is een twee componenten vulling die na het samenvoegen en vullen uithard. Zo kunnen de banden niet meer lek raken en blijven ze ook over langere tijd op spanning.

kies een van onze categorieën om meer te lezen over deze sector!